Stationshusen Ett & Två

Ett nytt affärsområde växer fram vid Falkenberg tågstation

Området kring tågstationen fortsätter att växa och här bygger vi nu Stationshusen i Falkenberg. Stationshusen erbjuder toppmoderna lokaler och kontor för företag och organisationer som prioriterar tillgänglighet och det stationsnära läget, som dessutom har den absoluta närheten till motorvägen som förbinder Halland med Oslo i norr och Köpenhamn i söder.

Modern arkitektur med lokaler långt utöver det vanliga och med en tydlig miljöprofil, certifierat enligt Miljöbyggnad Silver. Med sitt unika läge vid tågstationen och motorvägen kommer Stationshusen i Falkenberg att bli ett landmärke.

Med ett fantastiskt läge vid stationen och stor potential i tomten kan du här höra hur arkitekterna resonerat och tänkt i projektet. Vad man skulle kunna tillföra, och hur man kan skapa en miljö för verksamheter som kan gynna hela området. Med människan i centrum, både för de som är i huset och de som är runt omkring. Vare sig man jobbar, tränar eller bor i området så har vi skapat en plats som har blivit en helt ny stadsdel.

Vår vision

Med ett fantastiskt läge vid stationen och stor potential i tomten kan du se i filmen nedan hur arkitekterna resonerat och tänkt i projektet. Vad man skulle kunna tillföra, och hur man kan skapa en miljö för verksamheter som kan gynna hela området. Med människan i centrum, både för de som är i huset och de som är runt omkring. Vare sig man jobbar, tränar eller bor i området så har vi skapat en plats som blivit en helt ny stadsdel.

Miljöbyggnad i nivå silver innebär är att man är ett strå vassare än vad lagstiftningen begär när man ska bygga en sådan här ny byggnad.
I Stationshusen ser vi nu ett urbant hus i en lantlig och pulserande miljö med mycket människor.

Se filmen om vår vision

 

Se drönarfilmen

Omgivning

Fastigheten är belägen ett stenkast från tågstationen och det är bara en minuts promenad från och till tågstationen. Promenadavstånd till livsmedelsbutiker och köpcentrum som har det mesta man kan tänkas behöva inklusive ett padelcenter. Endast 2 km till Falkenberg centrum.

Service

Omgiven av all tänkbar service i närområdet såsom restauranger, gym, caféer, blomsterhandel m.m.

Läs mer på stationshusenfbg.se

Kontakta oss gärna för mer information

Skicka intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Kontakta oss så hjälper vi dig.

0346 – 120 00
info@eirefelt.se

  • Bilder
  • Område

Övrig info: